Hai să fim împreună

la [itl]…

…şi vei deveni o parte dintr-o echipă straşnică de profesioniști în domeniul lingvistic. Suntem mereu în căutare de persoane talentate și motivate, care ne împărtășesc pasiunea pentru limbi străine și care aduc valoare în acest frumos domeniu.

 

Oferim o multitudine de oportunități în carieră pentru traducători, interpreți, lingviști și manageri de proiect. Asigurăm programe de formare continuă şi sprijinim membrii echipei noastre să își atingă potențialul maxim.

În echipa noastră, vei avea ocazia să lucrezi la o gamă largă de proiecte, într-o varietate de limbi și industrii. Abilităţile tale vor fi puse la încercare pentru a-i ajuta pe clienții noștri să exceleze la nivel global.

 Punem mare preţ pe diversitate şi încurajăm pe oricine să aplice la un job, indiferent de mediul de provenienţă sau de cultura din care face parte. La noi vei găsi un mediu de lucru prietenos şi incluziv, în care fiecare se simte apreciat și respectat.

Oportunități de carieră

Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă antrenant în domeniul lingvistic, locul tău este alături de noi. Trimite-ţi chiar astăzi candidatura pentru a te alătura echipei noastre de profesioniști talentați. Noi suntem nerăbdători să te cunoaştem!

Viziunea noastră

La Institut fur technische Literatur credem că succesul ni se datorează echipei noastre de manageri talentaţi şi dedicaţi. De aceea, investim în dezvoltarea și perfecţionarea angajaţilor noştri, oferindu-le posibilităţi de formare și avansare profesională.

Folosiți-vă cunoştinţele lingvistice şi excelaţi în domeniu

Calitate

Precizie

Încredere

Vei avea şansa să te implici în numeroase proiecte şi să te familiarizezi cu o multitudine de domenii.

Dacă eşti o persoană care pune preţ pe profesionalism şi seriozitate la locul de muncă, eşti atent la detalii şi doreşti să faci performanţă în activitatea ta, suntem dornici să te cunoaştem. Fluenţa lingvistică  este o calitate a candidatului ideal, alături de abilităţile organizatorice, responsabilitatea şi capacitatea de a respecta termenele limită. Eşti pregătit să ni te alături?

Contactează-ne

Aplică acum și fă primul pas spre noua ta carieră.

Aurora 5, Brasov, Romania

0374.03.22.03