DESPRE NOI

[itl] – boost your content to success

Așadar, ai succes. De unde știm asta? Ei bine, pentru că altfel compania ta nu ar exista și nu ai mai face parte din ea. Ai ajuns pe site-ul nostru pentru că știi foarte bine că succesul este strâns legat de verbul a reuși. Succesul este rezultatul acțiunii. Dacă nu se întâmplă nimic, nu vine nici succesul. Este cât se poate de simplu. În teorie. Acum să trecem la practică și să vedem ce putem face pentru tine.
Din 1982, nu avem alt scop decât să ajutăm producătorii să exceleze în fața clienților cu o documentație tehnică fără cusur. În calitate de furnizor de servicii complete, nu ne concentrăm numai pe livrarea produsului finit sub formă de text și imagini, în format tipărit și digital, ci și pe infrastructura, software-ul și procesele care stau la baza acestuia. Vă ajutăm să vă optimizați toate procesele, întotdeauna cu scopul de a vă oferi cea mai înaltă calitate.
Toți cei aproape 120 de angajați ai noștri sunt pregătiți să facă asta. Astfel, la [itl], managementul de proiect începe cu cel mai mic detaliu de traducere și continuă până la proiectul de consultanță final. Însă vei afla câți experți contribuie la succesul proiectului doar dacă îți dorești cu adevărat asta. Pentru că în ceea ce privește asistența pentru clienți, ne menținem standardele înalte. Persoana de contact din partea [itl] vă oferă consultanţă, asistenţă şi îndrumări pentru toate proiectele dvs. de traduceri. Astfel, noi vă propulsăm spre succes. La noi nu există “Lasă că merge și așa!”. Drept dovadă existăm ca firmă încă din 1982 și continuăm să creștem.

Istorie

Misiunea Noastră

Ce este important pentru noi.

 

Suntem o întreprindere familială activă la nivel internațional, care își desfășoară activitatea în conformitate cu următoarele principii etice:

  • Lucrăm în mod constructiv și în parteneriat cu angajații, furnizorii și clienții noștri. Dorim să fim printre cei mai buni atunci când suntem evaluați.
  • Ne tratăm unii pe alții cu apreciere, respect reciproc și onestitate. Acest lucru ne permite să ne îndeplinim sarcinile cu plăcere și entuziasm.
  • Un mediu în care ideile, creativitatea și progresul înfloresc este important pentru noi. Și ne dorim să ne bucurăm de implicarea activă a clienților noștri în evoluția noastră, a tehnologiilor noastre inovative și în abilitatea noastră de a livra la cele mai înalte standarde.
  • Alături de clienții noștri, dorim să ne extindem la nivel global, să creștem la nivel național și internațional și să răspândim cu mândrie valorile [itl].
  • La [itl], ne asumăm responsabilitatea socială nu numai la locul de muncă, ci și în societate.

Principiul responsabilității

 

Deviza noastră socială: “Lucrurile bune nu se fac singure”. Ne ghidăm după această vorbă înțeleaptă a scriitorului german Erich Kästner și susținem de mulți ani o serie de organizații care luptă pentru înfăptuirea binelui în societatea noastră. Pentru noi, angajamentul social înseamnă că ne implicăm în societate și în afara locului de muncă.
Susținem aceste organizații …

… sunt și neutre din punct de vedere climatic.

La [itl], dorim să ne aducem contribuția la dezvoltarea durabilă în domeniul protecției climatice. De aceea, în 2019 ne-am alăturat “Alianței pentru dezvoltare și climă” și ne-am atins deja obiectivul: suntem neutri din punct de vedere climatic! Evităm pe cât posibil emisiile de CO2: folosim 100% energie electrică ecologică, asigurăm un consum minim de energie și evităm pe cât posibil călătoriile de afaceri cu avionul. Dacă nu reușim, compensăm prin achiziționarea de certificate ecologice.

 

Managementul nostru de calitate

În plus, pe langă certificările noastre, la [itl] avem un responsabil cu managementul calității și un responsabil cu securitatea informațiilor care se asigură că suntem reprezentați în ceea ce privește aspectele legate de calitate și securitate pentru angajați și clienți, la fața locului.

Certificări

Echipa Noastră

Promovarea inovării

De câțiva ani, [itl] investește masiv în proiecte care optimizează procesele din domeniul comunicării tehnice, pentru a ne susține clienții în lumea digitală. Începând cu 2021, anumite proiecte au fost finanțate de Ministerul Federal German al Educației și Cercetării (BMBF). Pentru noi, este un stimulent faptul că autoritățile locale consideră proiectele noastre demne de finanțare. În plus, este o confirmare că ne aflăm pe drumul cel bun ca furnizor de tehnologie și soluții. În prezent, ne concentrăm în principal pe dezvoltarea platformei noastre de gestionare a limbilor străine, [i]-match. În viitor, intenționăm să obținem finanțare și pentru alte componente ale ecosistemului nostru digital.

Contactează-ne

itl[at]itlro.ro

0374 032 203

Strada Aurora 5, Brasov, Romania

M-F: 8am-5pm, S-S: Closed