SOLUȚII INTELIGENTE

Planificăm și proiectăm cu succes conținutul dvs. din domeniul supply chain!

Utilizăm aplicații și infrastructură în Cloud Native, precum și aplicații AI care vă propulsează la următorul nivel de digitalizare și optimizare a proceselor. Totul cu ajutorul inovațiilor noastre! Un conținut îmbunătățit în supply chain cu ajutorul serviciilor și aplicațiilor [itl] garantează un timp mai scurt de introducere pe piață a conținutului și, prin urmare, a produselor dvs.

Soluții software – De la experți în conținut şi specialiști în software

Noi, oamenii internetului, iubim soarele, luna și stelele, dar mai presus de toate iubim norii. Apreciem lucrurile pe care nu le putem uploada. Tot ceea ce nu crește în copaci. Și pe bună dreptate. Pentru că altminteri, procesele de lucru s-ar desfășura prea lent, când ele ar putea fi mai simple și mai rapide. Iar conținutul pe care clienții tăi îl așteaptă fie nu ar vedea lumina zilei deloc, fie ar fi destul de criptic din cauza lipsei unui sistem flexibil de gestionare a conținutului. Digitalizarea proceselor de lucru poate fi atât de minunat de simplă, utilă și reconfortantă pe termen lung atunci când este planificată, programată și implementată de dezvoltatori de software competenți.

Inovațiile în tehnologia Cloud sunt decisive

Există o mare diferență între aplicațiile dezvoltate special pentru a rula în Coud și aplicațiile bazate pe server. Aproape că este o diferență ca de la cer la pământ! De asemenea, este important de reținut că aplicațiile din Cloud Native nu sunt același lucru cu aplicațiile care sunt pur și simplu încărcate în Cloud și pot fi folosite acolo. Deși posibil, acest lucru restrânge beneficiile pentru utilizator. Numai aplicațiile în Cloud Native au o mare flexibilitate: funcțiile lor pot fi modificate și adaptate la noi cerințe foarte rapid. Ele se dezvoltă în mod scalabil odată cu compania și pot funcționa în siguranță chiar și în cazul în care infrastructura IT se clatină.